Centrul de instruire

Centrul de instruire "Miracol"

 • format în anul 1989
 • 35 000
 • Moldova, or. Bălţi, str. 26 Martie, 1

Centrul de instruire „MIRACOL” și-a început activitatea în 1989 și a fost primul din Bălți, în prestarea  serviciilor  din  domeniul educației și își continuă activitatea până în prezent sub conducerea conducătorului  Lucico Pavlina, care are o vastă experiență în domeniul învățământului profesional. Are peste 45 de ani de experiență în învățământul profesional.

 

Centrul de instruire „MIRACOL”, creat în 1989 ca urmare a reorganizării în 1995, a devenit în Societatea cu răspundere limitată „Miracol” - prima companie din Bălți care a primit o licență în domeniul furnizării de servicii populației în domeniu de formare profesională.

 

Întreprinderea oferă servicii în domeniul învăţământului de formare profesională continuă și  dă posibilitate elevilor, studenților, chiar și persoanelor cu vârsta înaintată, persoanelor cu unele dizabilități ca să-și îndeplinească visul dorit, și să obțină cunoștințe aprofundate și practice în domeniul specialității dorite.
SRL „MIRACOL” își propune să formeze specialiști competenți, oferind posibilități de instruire absolvenților cu studii gimnaziale, liceale, medii, medii speciale, superioare, încurajându-i să-și atingă potențialul pentru cunoaștere prin promovarea învățământului.

 

În întreaga perioadă de activitate, peste 35.000 de persoane au fost instruite în centrul nostru, care își construiesc cu succes carierele profesionale și  își dezvoltă afacerile  atât în ​​țara noastră, cât și în străinătate.

 

În acest moment, centrul de instruire „MIRACOL” își oferă serviciile în domeniul învățământului profesional nu numai în Bălți, dar și în 13 regiuni din nordul Moldovei.
Profesorii noștri cu înaltă calificare, cu o vastă experiență atât în ​​teorie, cât și în practică, vă vor ajuta să obțineți profesia dorită, care nu numai că oferă cunoștințe, dar și împărtășesc experiența lor profesională.

 

Cursurile se petrec în săli de clasă și ateliere echipate. Studenții din domeniul comerțului și alimentației publice au posibilitatea de a practica direct în magazine, restaurante, baruri și cafenele. Studenții au la dispoziție literatura modernă necesară.

 

Centrul nostru de instruire profesională continuă își desfășoară activitatea   în conformitate cu programele aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova și Ministerul Muncii și Protecției Sociale a Populației din Moldova, care oferă dreptul  după absolvirea cursului de a elibera Certificatul corespunzător al Ministerului Educației. La finalul seminarului, ascultătorului la fel i se acordă un Certificat al Centrului de Instruire SRL „Miracol”.

 

Un loc special în activitățile centrului de formare „MIRACOL” este cooperarea de succes cu Agențiile municipale și regionale de ocupare a populației din Moldova, care se desfășoară de mai bine de 30 de ani. Recrutarea în comun a grupurilor de șomeri înregistrați permite organizarea de cursuri de formare pentru locuitorii din Drochia, Râșcani, Briceni, Ocnița, Soroca, Florești, Dondușeni, Fălești, Glodeni, Sângere, Edineț, Ungheni, Șoldănești și alte așezări.

 

Din 1999, „MIRACOL” oferă posibilitatea de a urma o formare profesională gratuită în centrul nostru de formare pentru studenții din anumite categorii sociale. Acestea includ copii cu dizabilități, copii din familii numeroase (mai mult de 5 copii) și orfani. Ușile noastre sunt deschise acestor tineri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Și, de asemenea, persoanele cu dizabilități (după 18 ani) primesc o reducere la educație de până la 50%.

Informații despre noi

 • Anul crearii Anul crearii : 1989
 • E-mail E-mail : miracolcentru@gmail.com
 • Tel. Tel. : 0 (231) 2-40-82
  0 (231) 2-65-21
  0 699 79 888
  0 691 64 442

Hartă de localizare